Rendelés

Keresés

Termesztés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Nagy fába vágja az a fejszéjét, aki meg kívánja alkotni a tökéletes élelmiszert. A természet kísérletet tett erre, és az eredmény igen figyelemreméltó: a goji bogyó magas fehérje- és rosttartalmával, alacsony glikémiás indexével (vércukorszint növelő hatás mértékét kifejező jelzőszám), óriási antioxidáns és létfontosságú ásványi anyag tartalmával, s nem utolsó sorban kellemesen fanyarkás-édeskés ízével méltón kiérdemelheti ezt a megnevezést.

Ismeretes, hogy az alacsony glikémiás indexű élelmiszerek fogyasztása fokozottabb jóllakottság- és telítettségérzést váltanak ki az emberben, mint a magas indexszel rendelkezők. A farkasbogyó a maga 29-es értékű glikémiás indexével, több mint 15%-os fehérje- és 20%-os rosttartalmával kiemelkedő szerepet kaphat a bevitt kalóriák energiává alakításában és az étvágy csökkentésében.

Minél több rostot és fehérjét tartalmaz az elfogyasztott élelmiszer, annál tovább tart a telítettségérzet. Ennek pedig vitathatatlanul kulcsszerepe van egy fogyókúra sikerességében.

 

 

Cookie-k: Weboldalunk cookie-k segítségével szabja személyre szolgáltatásait, javítja a felhasználói élményt.
Honlapunk használatával ön elfogadja az erre vonatkozó adatvédelmi szabályzatunkat.