Rendelés

Keresés

Termesztés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Természetes afrodiziákumként a kínai farkasbogyót széles körben alkalmazzák már az egész világon.

A goji bogyó szerelmi élet minőségét javító hatása alapvetően a bizonyítottan magas tápértékének és gyógyhatásának köszönhető. A tradicionális kínai gyógyászatban számos eset igazolja, hogy a goji fokozza a férfiak termékenységét és szexuális teljesítményét. Pekingben végzett modern kutatások ugyancsak azt támasztották alá, hogy a gyümölcs egy LBP (Lycium Barbarum Polysacharids) néven ismertté vált komplex poliszaharidot tartalmaz, amely védő hatást fejt ki a sperma sejtekre is. Ezen kívül igazolták azt is, hogy a goji bogyó erősíti a mellékvese funkcióit, amelyet a szexuális energia központjának tartanak.

A goji gyümölcse gazdag forrása a B1, B2, B6, A, C, és E vitaminoknak egyszerre, ami nem igaz a legtöbb gyümölcsre. Az „A” vitamin látást javító hatásán kívül ugyancsak fokozza testünk keringési rendszerének működését. A megfelelő keringés elengedhetetlen ahhoz, hogy elegendő oxigén-dús vér jusson a nemi szervekbe, ami közvetlen hatással van a férfi merevedési képességére.

Másrészről a C-vitamin nemcsak a nemi mirigyek egyenletes működésének fontos eleme, de bizonyítottan fokozza az immunrendszer funkcióit, ami alapvető az egészséges nemi élethez. Úgy tartják, csak fertőzésektől mentes egészséges testtel lehet igazán élvezni a szexuális élet gyönyöreit.

Az ásványi anyagokban bővelkedő farkasbogyó gazdag forrása továbbá az antioxidánsoknak. Az antioxidánsok olyan természetes kémiai vegyületek, amelyek védik a szervezetünket a szabad-gyökök és más romboló hatású anyagok támadásaitól. Ez teszi az antioxidánsokat a betegségekkel szembeni igen hatékony fegyverré, miközben növeli a test vitalitását és életerejét, s mindezek elengedhetetlenek az egészséges szexuális élethez.

Ahogy egy régi kínai mondás tartja, egész egyszerűen: „Ha messzi útra mész, ne egyél sok líciumot!

 

 

Cookie-k: Weboldalunk cookie-k segítségével szabja személyre szolgáltatásait, javítja a felhasználói élményt.
Honlapunk használatával ön elfogadja az erre vonatkozó adatvédelmi szabályzatunkat.