Rendelés

Keresés

Termesztés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre
A goji bogyó, más néven kínai farkasbogyó (latin nevén Lycium Barbarum) az egyik legelismertebb immunrendszer erősítő élelmiszer, mely számos öregedésgátló és betegségmegelőző tulajdonsággal rendelkezik. A goji fontos elemét képezi a kínai, tibeti és indiai orvoslás eszköztárának immáron 6000 éve. Úgy tartják, hogy ez az antioxidánsokban, nyomelemekben és ásványi anyagokban elképesztően gazdag kis gyümölcs a kulcsa a Kína észak-nyugati tartományaiban élő emberek meglepően magas életkorának, a jellemző népbetegségektől mentes kitűnő egészségi állapotának és fizikumának.

A goji tulajdonképpen olyan, mint egy természetes multivitamin kapszula, amely több, mint 20 féle ásványi anyagot, 18-féle aminosavat tartalmaz és a gyümölcshús több mint 15%-át fehérjék alkotják. A barna rizsnél 67-szer több B1-vitamint, a zabkorpánál 100-szor több B3-vitamint, a nyers spenótnál 2-szer több béta-karotint és legalább 3-szor annyi C-vitamint tartalmaz, mint a narancs.

Mindezt azért sikerült így megoldania a természetnek, mert a Himalája vízgyűjtő területéről érkező temérdek csapadék kioldja az ásványi anyagokat a talajból, majd összegyűlik a Jangce völgyében, kivételes minőségű öntözővízként szolgálva a környékbéli farmereknek. Ezt a Mongólia és Kína határánál fekvő területet úgy hívják: Ningxia tartomány. Ez az a terület, ahol a GojiMester farkasbogyóit kézzel leszüretelték, a napon megszárították, gondosan ellenőrzött körülmények között kiválogatták és becsomagolták, hogy a lehető legjobb minőségben juthasson el hozzánk.

Ningxia térkép Ningxia

 

 

Cookie-k: Weboldalunk cookie-k segítségével szabja személyre szolgáltatásait, javítja a felhasználói élményt.
Honlapunk használatával ön elfogadja az erre vonatkozó adatvédelmi szabályzatunkat.