Rendelés

Keresés

Termesztés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ahogyan a Földön minden élőlény, úgy az ember szervezete is folyamatosan ki van téve oxidatív hatásoknak, amelyek olyan betegségek kialakulását idézhetik elő, mint a cukorbetegség, a rák vagy a különféle agyi- és idegrendszeri megbetegedések.

Az oxidatív károsodás nagymértékben megnöveli szervezetünk sejtszintű pusztulását, ezért rendkívül fontos megőrizni és fenntartani testünkben a magas antioxidáns szintet. Ez a cél legegyszerűbben magas antioxidáns tartalmú élelmiszerek bevitelével érhető el.

A kínai farkasbogyó antioxidáns szintje az egyik legmagasabb az élelmiszerek között: értéke 25 000 µmolTE/100g körül mozog az ORAC skála* szerint, ami a gyümölcs érése és szüretelése során jelentkező időjárási körülmények és az aszalás hossza függvényében változhat. Így a goji antioxidáns hatása megközelítőleg 55-szöröse a karfiolénak, 10-szerese a narancsénak és 5-szöröse az aszat szilváénak, amellyel jelentős mértékben képes gátat szabni a szabad-gyökök által okozott sejtszintű mutációhoz és degeneratív, rákos megbetegedésekhez vezető károsodásoknak.

*az ORAC skála az Egyesült Államok Mezőgazdasági Intézete által kifejlesztett és az egyik legmegbízhatóbb, általánosan használt módszer az élelmiszerek szabad-gyökök ellen kifejtett hatásának mérésére.

Antioxidáns tartalom

 

 

Cookie-k: Weboldalunk cookie-k segítségével szabja személyre szolgáltatásait, javítja a felhasználói élményt.
Honlapunk használatával ön elfogadja az erre vonatkozó adatvédelmi szabályzatunkat.