Rendelés

Keresés

Termesztés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre
1_goji_bogyos.jpg2_goji_bogyos_szezamos.jpg3_goji_muzli.jpg4_kakaos_goji_labdak.jpg5_csokis_goji.jpg6_goji_lekvaros.jpg7_kecskesajtos.jpg8_csirkes_gombas.jpg9_goji_koktel.jpgA_gojis_csicseriborsos_csirkes_salata.jpgB_bananos_mandulatejes_gojis_puding100x100.jpgC_kakaos_csicseriborsos_vegan_gojis_keksz.jpgD_tejberizzsel_toltott_gojis_oszibarack.jpgE_kesudios_datolyas_gojis_energiasuti.jpgF_citromos_gojis_turolepeny.jpgG_gojis_turokocka.jpgH_gojis_spagetti.jpgI_bazsalikomos_goji_chia_pudding100x100.jpgJ_sutesnelkuli_goji_torta.jpgK_tokehalas_goji_burger.jpgL_szuzpecsenye_gojival.jpgO_gojibogyos_kesutekercs.jpgP_banan_mango_chia_goji_puding.jpgQ_almas_gojis_lepeny.jpgR_daralthusos_rakott.jpgSZ_gojis_palacsinta.jpgS_gojis_paradicsomleves.jpgTY_gojis_repatorta.jpgT_chiapuding.jpgU_granatalma_goji_muffin.jpgV_goji_brios.jpgW_almas_gojis_desszert.jpgX_gojis_zabkasa.jpgY_gojis_muzliszelet_100x100.jpgZS_gojis_energiashake.jpgZ_goji_smoothie_masnapossag.jpgkutyakeksz.jpgmandulas_csokis_gojis.jpgnyers_almaspite_gojival_szerecsendioval.jpgtort_edesbrurgonya_gojival.jpg

Sütés nélküli Goji torta

Hozzávalók:

Teteje:

  • 1/2 csésze kesudió
  • 1/2 csésze kókuszreszelék
  • 1 db banán
  • 3 evőkanál kókuszolaj 
  • fél citrom leve
  • 1 evőkanál méz

Tészta:

  • 1 csésze zabpehely
  • 1 csésze dió 
  • 1 csésze kókusz
  • 3/4 csésze mazsola 
  • 2 evőkanál kókuszolajat

Gyümölcstöltelék:

  • 1/2 csésze goji 
  • 150 g eper (akár fagyasztott)
  • 1 db banán
  • Fél  citrom  leve
  • 1 evőkanál méz

Elkészítés:

Kesudiót áztassuk be vízbe kb. 4 órát. A megmosott mazsolát 1 órára áztassuk be és a Goji bogyót is legalább 1 órára egy kis vízben és citrom levével. A töltelékhez az epret kicsit engedjük fel.

Először a kesudiót turmixoljuk össze nagyon éles késsel, majd keverjük hozzá kókuszt és a zabpelyhet, majd legvégül a mazsolát és kókuszolajat és turmixoljuk újra. Rakjuk egy 20cm átmérőjű tortaformába és helyezzük be a hűtőbe.

Töltelék: Keverjük a Goji bogyót, epret (ha fagyasztott engedjük fel) banán, kókusz olajat, a citrom levét és a mézet sima krémmé. Kenjük a tölteléket a tésztára és tedd a mélyhűtőbe legalább egy órára. Kesudió, kókusz, banán, olaj, méz és citromlé sima krémet képezzen. kenjük a kemény gyümölcsrétegre és rakjuk vissza a fagyasztóba. Tálalás előtt legalább 1 órát álljon szobahőmérsékleten.

Forrás: http://tortyodmamy.sme.sk

 

 

Cookie-k: Weboldalunk cookie-k segítségével szabja személyre szolgáltatásait, javítja a felhasználói élményt.
Honlapunk használatával ön elfogadja az erre vonatkozó adatvédelmi szabályzatunkat.