Rendelés

Keresés

Termesztés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Tőkehalas goji burgerEgy igazán érdekes receptet mutatunk be: Goji bogyós tőkehal burger. A hamburgert mindenki szereti, de legalább ismeri és valószínűleg a halas burger sem ismeretlen, ám többnyire tonhallal készülnek az ilyen szendvicsek. Az igazi izgalom ebben a receptben a tőkehal és a goji bogyó találkozása. 

Hozzávalók:

  • 2 szürke tőkehal filé
  • 1 piros paprika sült kockázva magnélküli
  • 1 teáskanál (tk) a quinoa pelyhek
  • 1 teáskanál (tk) Goji Berry
  • 1 banán levél
  • Fekete bors és só ízlés szerint
  • 1 teáskanál (tk) chips kapribogyó (a díszítéshez)

Elkészítés:

  1. A hal filét vágjuk kis kockákra.
  2. Egy tálban rakjuk a halat, paprikát, quinoat és a goji bogyót.
  3. Sózzuk, borsozzuk, és jól összekeverjük.
  4. Rakjuk hűtőszekrénybe öt percig.
  5. Nedves kézzel, formázzunk húspogácsákat.
  6. Előmelegített teflon serpenyőben alacsony lángon sütjük, mindkét oldalát 3-3 percig.
  7. Végül beborítjuk egy banán levéllel.
  8. Ha sütőben sütjük, előmelegített sütőben 180 ° C-on öt percig süssük.

Jó étvágyat kívánunk!

Forrás: Goji-Berry-Receitas

 

 

Cookie-k: Weboldalunk cookie-k segítségével szabja személyre szolgáltatásait, javítja a felhasználói élményt.
Honlapunk használatával ön elfogadja az erre vonatkozó adatvédelmi szabályzatunkat.