Rendelés

Keresés

Termesztés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hozzávalók:

Szűzpecsenye gojival

  • ½ kg sertés szűzpecsenye, vékonyra szeletelve
  • 1 evőkanál kukoricakeményítő
  • 1 evőkanál csökkentett nátriumtartalmú szójaszósz
  • 1 tojásfehérje, enyhén felvert
  • 1 evőkanál olaj
  • 1/3 csésze szárított goji bogyó, beáztatott, lecsepegtetett
  • 3 szár zeller, vágjuk 2cm vastag szeletekre
  • 1 evőkanál víz
  • 1/4 csésze extra szűz olívaolaj toszkán olasz salátaöntet

Elkészítés:

Forgassuk meg a húst kukoricakeményítőbe és szójaszószba, hogy egyenletesen bevonja.

Tojásfehérjéket kicsit villával verjük fel. Hagyjuk állni 5 percig.
Az olajat wokban forróra melegítjük. Hozzá adjuk a húst; keverjük, sütjük pár percig, majd kivesszük a húst a wokból és félre tesszük.
A forró maradék olajos szószba (wokban) hozzáadjuk a goji bogyót, a zellert és egy kis vizet, keverjük, készre sütjük pár percig.

Visszatesszük a húst wokba; kevergetés mellett készre sütjük.

Hozzáadjuk a salátaöntetet és így is sütjük 1-2 percig. Jó étvágyat kívánunk!

Forrás: KraftCanada

 

 

Cookie-k: Weboldalunk cookie-k segítségével szabja személyre szolgáltatásait, javítja a felhasználói élményt.
Honlapunk használatával ön elfogadja az erre vonatkozó adatvédelmi szabályzatunkat.