Rendelés

Keresés

Termesztés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Gojibogyós kesutekercsHozzávalók

A tésztához:

  • 8 dkg datolya
  • 1 marék  gojibogyó (vagy mazsola)
  • 3 ek. kókuszreszelék
  • 1 db vanília (rúd kikapart belseje)

A töltelékhez:

  • 12 dkg kesudió
  • 1 marék dió (darált)
  • 2 ek. méz (vagy agave szirup)
  • fahéj ízlés szerint
  • 1 narancsból nyert narancshéj (reszelt

Elkészítés

  1. A tésztához való alapanyagokat késes aprítógépbe tesszük és addig daráljuk, míg összeáll egy ragacsos masszává. Két folpack réteg között lappá nyújtjuk.
  2. A kesudiót két részletben kávédarálóban masszává őröljük, majd hozzákeverjük a többi hozzávalót.
  3. A lapról levesszük a felső folpackréteget, rákenjük a masszát, és feltekerjük az alsó folpack segítségével. Végeit összenyomjuk.
  4. Hűtőszekrénybe tesszük és ott tároljuk fogyasztásig!

Forrás: Nosalty

 

 

Cookie-k: Weboldalunk cookie-k segítségével szabja személyre szolgáltatásait, javítja a felhasználói élményt.
Honlapunk használatával ön elfogadja az erre vonatkozó adatvédelmi szabályzatunkat.