Rendelés

Keresés

Termesztés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hozzávalók:Almás-gojis rétes

  •      500 g leveles tészta
  •      1 kg alma
  •      Goji bogyó
  •      mazsola és a dió
  •      kristálycukor
  •      fahéj
  •      1 db tojás

Elkészítés:

  • Leveles tésztát elfelezzük és az egyik feléből téglalapot nyújtunk.
  • Lereszeljük az almákat, és kinyomjuk belőle a levet. Fele a almát egyenletesen betöltjük  a kinyújtott tészta közepére. Megszórjuk gojival.  Rakhatunk még hozzá mazsolát és a diót is.
  • A végén édesítsük kristálycukorral és szórjuk meg fahéjjal.
  • Feltekerjük a tésztát.
  • A felvert tojással megkenjük a tetejét, ha szétnyílt a tészta a tojás segít nekünk, hogy összeragadjon.
  • Ismételjük meg az eljárást a tészta másik felével.
  • Majd tegyük egy tepsibe, és süssük előmelegített 180 fokos sütőben aranybarnára.  Az eredmény nagyon szép és extra jutalom a goji extra adag vitamin és ásványi anyag tartalma.

Jó étvágyat kívánunk!

Forrás: kustovnice-goji

 

 

Cookie-k: Weboldalunk cookie-k segítségével szabja személyre szolgáltatásait, javítja a felhasználói élményt.
Honlapunk használatával ön elfogadja az erre vonatkozó adatvédelmi szabályzatunkat.