Rendelés

Keresés

Termesztés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hozzávalók:

Darált húsos rakott goji

  • 1 kg burgonya
  • 50 dkg darát hús
  • 20 dkg mozzarella sajt
  • 30 dkg szárított Goji bogyó
  • kevés olívaolaj
  • 1 vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • só, fehér bors
  • Petrezselyem
  • ½ csésze tej
  • 2 evőkanál vaj

Elkészítés:

  • A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben megfőzzük, majd ha megfőtt összetörjük, hozzáadjuk a tejet és a vajat, vagyis burgonyapürét készítünk.
  • Egy serpenyőbe olívaolajat öntünk, melyen megdinszteljük az apróra szelet vöröshagymát és fokhagymát, majd rátesszük a darált húst, sóval, fehér borssal és petrezselyemmel ízesítjük. Addig főzzük, amíg kiszárad és elpárolog róla a víz, majd tegyük félre.
  • Egy tűzálló edénybe beletesszük a fele a krumplipürét, egy réteg sajtot és a darált húst, rá a többi pürét, mozzarella sajtot, Goji bogyót és megszórjuk reszelt sajttal a tetején.
  • Tegyük be a sütőbe gyenge közepes lángon, ha a sajt aranybarna a tetején akkor kész van.

Jó étvágyat!

Forrás: Goji Berry Receitas

 

 

Cookie-k: Weboldalunk cookie-k segítségével szabja személyre szolgáltatásait, javítja a felhasználói élményt.
Honlapunk használatával ön elfogadja az erre vonatkozó adatvédelmi szabályzatunkat.