Rendelés

Keresés

Termesztés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hozzávalók:

  • 1 csésze Goji
  • 500 g paradicsom pöré
  • 1 növényi húsleveskocka
  • 2 db vöröshagyma
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • őrölt pirospaprika / chilipaprikapor
  • őrölt kömény
  • őrölt koriander
  • 1 marék petrezselyem

Elkészítés:

  1. A gojit előző este áztassuk be, hogy jól megpuhuljon.
  2. A vöröshagymát olajban üvegesre sütjük, ha kész félrehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk az őrölt pirospaprikát/ chilit, az áztatott gojit és a paradicsompürét. Keverjük össze és hagyjuk lassú tűzön körülbelül 5 percig.
  3. Majd öntsünk hozzá a 0,5 liter húsleves lét ( 0,5l forrásban lévő vízben feloldjuk a húsleveskockát). Fűszerezzük köménnyel és korianderrel.
  4. Főzzük 15 percig alacsony lángon, majd keverjük meg botmixerrel.
  5. A legvégén hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet.

Jó étvágyat kívánunk!

Forrás: Dobruchut.sk

 

 

Cookie-k: Weboldalunk cookie-k segítségével szabja személyre szolgáltatásait, javítja a felhasználói élményt.
Honlapunk használatával ön elfogadja az erre vonatkozó adatvédelmi szabályzatunkat.