Rendelés

Keresés

Termesztés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Néha a legegyszMandulás, gojis, csokis nasierűbb édességek valóban a legjobbak - nem is beszélve, hogy sokkal elkészítésük is sokkal kevesebb erőfeszítést igényel! Ezeknek az isteni csokoládé lapocskáknak a vendégek (és a család) alig tudnak majd ellenállni. 

Hozzávalók:

  • 100g 70%-os étcsokoládé
  • 2 evőkanál durvára vágott mandula
  • 2 evőkanál Goji bogyó
  • Durva só 

Elkészítés:

  • Olvasszuk meg a csokoládét (figyeljünk rá, hogy csomómentes legyen).
  • Készítsünk elő egy tálcát, tegyünk rá sütőpapírt.
  • Osszuk az olvasztott csokoládét 8 részre a sütőpapíron, és szórjuk meg a tetejét mandulával és goji bogyóval (nyomjuk bele finoman a csokiba, hogy biztos beleragadjon). Majd megszórjuk egy csipet sóval és helyezzük a tálcát a hűtőbe.
  • Hagyjuk a hűtőben, amíg a csokoládé teljesen megszilárdult, legalább 20 percig.

Jó nasizást!

Forrás: gormandizewithus

 

 

Cookie-k: Weboldalunk cookie-k segítségével szabja személyre szolgáltatásait, javítja a felhasználói élményt.
Honlapunk használatával ön elfogadja az erre vonatkozó adatvédelmi szabályzatunkat.