Rendelés

Keresés

Termesztés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Tört édes burgonya goji bogyóvalHozzávalók:

  • 1 db nagy, édes burgonya aprítva
  • 1/4 - 1/2 csésze pörkölt és durván darált dió
  • 1/4 csésze goji bogyó
  • 1/2 evőkanál repceolaj
  • 1 evőkanál juharszirup
  • 1/2 evőkanál gyömbér, reszelt
  • Kb. 1 / 4-1 / 2 csésze forró viz
  • Só és bors ízlés szerint

Elkészítés:

  1. A goji bogyókat egy tálba forró vízzel néhány percig főzzük, míg puha lesz, majd tegyük félre kihűlni.
  2. Eközben főzzük a burgonyát, de hagyjuk rajta a héját, ne pucoljuk meg. 
  3. Főzzük 10 percig, amíg a burgonya puha nem lesz. Ezen a ponton eltávolítjuk a héját, ha szeretnénk.
  4. Törjük össze őket a forró vízben.
  5. Alternatív megoldásként az olajat, a juharszirupot és a reszelt gyömbért egy kis serpenyőben alacsony hőfokon melegítsük meg. Kb. 2-3 perc az egész.
  6. Adjuk hozzá az édesburgonyához a goji bogyókkal együtt.
  7. Ízesítsük dióval.

Jó étvágyat kívánunk!

Forrás: Chefinyou

 

 

Cookie-k: Weboldalunk cookie-k segítségével szabja személyre szolgáltatásait, javítja a felhasználói élményt.
Honlapunk használatával ön elfogadja az erre vonatkozó adatvédelmi szabályzatunkat.