Rendelés

Keresés

Termesztés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hozzávalók:Gojis, csicseriborsós csirkés saláta

  • 540 ml csicseriborsó (lecsapolt és öblített)
  • ½ bögre fetasajt
  • 15 dkg grillezett csirkemell
  • 2 egész mandarin/narancs, amit meghámozott és részekbe választott
  • ¼ bögre mandula
  • ⅓ bögre goji bogyó
  • 1 kicsi vöröshagyma, kockázott
  • 1 fokhagyma, apróra szeletelt
  • friss gyömbér (kb. 2.5 centiméteres) apróra szelt
  • 1 kicsi chili paprika
  • friss petrezselyem, aprított
  • 2 evőkanál alma-almabor-ecet
  • 1 evőkanál extra-szűz olívaolaj
  • őrölt fekete bors

Elkészítés:

Egy száraz serpenyőben közepes meleg fölött a mandulákat megpirítjuk, amíg aranybarna nem lesz, körülbelül 4 perc gyakori keverés mellett.
Minden hozzávalót egy nagy edénybe rakunk. Hűtőszekrényben több órán keresztül tároljuk mielőtt felszolgáljuk.

Forrás: Metaboliccentres.com

 

 

Cookie-k: Weboldalunk cookie-k segítségével szabja személyre szolgáltatásait, javítja a felhasználói élményt.
Honlapunk használatával ön elfogadja az erre vonatkozó adatvédelmi szabályzatunkat.