Rendelés

Keresés

Termesztés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hozzávalók:

Kecseksajtos spenótos gojis fritatta

  • 50 g goji bogyó
  • 50 g kecskesajt
  • 50 g bébispenót
  • 50 g fenyődió
  • 9 tojás
  • 1dl tejszín
  • ½ vékonyra szeletelt lilahagyma
  • ½ teáskanál vegeta
  • ½ teáskanál összetört fokhagyma
  • csipet só

Kevés olajon megfonnyasztjuk az apróra szelt vöröshagymát, fokhagymát. Felverjük a tojásokat, hozzáöntjük a tejszínt, sózzuk, hozzáadunk ízlés szerint vegetát és beletesszük a serpenyőbe a spenóttal együtt. Közepes lángon kevergetjük, amíg a spenót meg nem fonnyad, majd levesszük a tűzről, tetejére elosztva rárakjuk a sajtot, a fenyődiót és a goji bogyót. Befejezésképp 130 fokos sütőbe 7-10 percig sütjük. Ha kihűlt akkor tálaljuk, friss salátával.

Jó étvágyat kívánunk!

Forrás: Fruitforlife

 

 

Cookie-k: Weboldalunk cookie-k segítségével szabja személyre szolgáltatásait, javítja a felhasználói élményt.
Honlapunk használatával ön elfogadja az erre vonatkozó adatvédelmi szabályzatunkat.