Rendelés

Keresés

Termesztés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hozzávalók:Kecseksajtos spenótos gojis fritatta

  • 1/2 csésze goji bogyó, 1 órát vízben áztatott
  • 1/4 csésze szárított aszalt szilva
  • 1 evőkanál méz
  • 1 teáskanál gyömbér-por
  • 2 teáskanál citromlé

Elkészítés:

  • Tegyünk minden hozzávalót egy turmixgépbe vagy a konyhai robotgépbe.
  • Addig turmixoljuk, míg pépes nem lesz.
  • Már kész is az isteni finom goji lekvár.
  • Sós vagy édes kekszek közé kenve egy igazán finom és egészséges desszertet készíthetünk magunknak.

A dzsem akár 2 héten keresztül eláll a hűtőszekrényben egy légmentes tartályba zárva.

Forrás: Looktasty

 

 

Cookie-k: Weboldalunk cookie-k segítségével szabja személyre szolgáltatásait, javítja a felhasználói élményt.
Honlapunk használatával ön elfogadja az erre vonatkozó adatvédelmi szabályzatunkat.