Rendelés

Keresés

Termesztés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

A goji berry rendkívül gazdag C vitaminban (a világ második leggazdagabb C vitamin forrása), az egyik legerősebb antioxidáns gyümölcs. Jótékony hatásait már egyre többen ismerik.
Most egy finom gyümölcsitalt (koktélt) receptjét osztjuk meg önökkel. Szerintünk nagyon finom lett!

Hozzávalók:

  • 2 evőkanálnyi aszalt goji berry (lícium gyümölcs)
  • 2 db narancs leve,
  • kb. 1,5 dl tisztított víz,
  • fél banán,
  • csipet vanília por,
  • citromlé ízlés szerint,
  • kb. 1 evőkanál agavé szirup (vagy más egészséges édesítő)

Elkészítés:

A goji bogyókat áztassuk be 1-2 órára kb. 1,5 dl vízben, majd az áztatóvízzel együtt öntsük egy turmixgépbe. Adjuk hozzá 2 db narancs levét, valamint fél banánt is, majd csipet vanília porral és citromlével, agavé sziruppal ízesítsük.

Jól turmixoljuk össze, hogy bogyódarabok ne legyenek benne, öntsük pohárba és már fogyasztható is.

Próbálja ki Ön is!

Aszalt goji berryt (szárított lícium gyümölcsöt) lehet kapni Herbáriákban, bioboltokban is és természetesen tőlünk is megrendelheti.

Forrás: Gasztroboszi

 

 

Cookie-k: Weboldalunk cookie-k segítségével szabja személyre szolgáltatásait, javítja a felhasználói élményt.
Honlapunk használatával ön elfogadja az erre vonatkozó adatvédelmi szabályzatunkat.