Rendelés

Keresés

Termesztés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

A goji bogyó nagy előnye, hogy felhasználása nagyon sokféle lehet: joghurtba, müzlibe, levesbe, halételekhez keverhetjük, de készíthetünk teát, vagy sütikbe, krémekhez is felhasználhatjuk, tulajdonképpen bármihez lehet használni amibe mazsola kell. Íze egyedi, kellemesen fanyarkás - édes.

Hozzávalók:

  • 50 dkg túró
  • 4 db tojás
  • 12 dkg cukor,
  • 1 cs vaníliás cukor,
  • 1 citrom reszelt héja,
  • 5 dkg puha vaj,
  • 2 ek tejföl,
  • 10 dkg liszt,
  • 1 kk sütőpor,
  • csipet só,
  • egy maréknyi gojibogyó

Elkészítés:

  • A sütőt melegítsük elő 170 fokra.
  • A tojásokat válasszuk szét.
  • A sárgákat keverjük habosra a cukrokkal, adjuk hozzá a puha vajat és a tejfölt.
  • Keverjük bele a sütőporos lisztet, a citromhéjat és a gojibogyót.
  • Lazítsuk a felvert tojásfehérjével.
  • Simítsuk egy vajjal kikent, lisztezett kb 20 x 30 - as tepsibe és toljuk a meleg sütőbe.
  • Süssük 35 - 40 percig (tűpróba)

Forrás: juditkakonyhaja

 

 

Cookie-k: Weboldalunk cookie-k segítségével szabja személyre szolgáltatásait, javítja a felhasználói élményt.
Honlapunk használatával ön elfogadja az erre vonatkozó adatvédelmi szabályzatunkat.